Ratas: inimeste toetus annab jõudu veelgi enam pingutada

Veebr 04
Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas sõnas, et erakonna kõrge toetus Eesti inimeste seas teeb rõõmu ning annab jõudu veelgi enam pingutada ühiste eesmärkide nimel. 
Ratas kommenteeris täna avaldatud Turu-Uuringute ASi üle-eestilist küsitlust, mille järgi on Keskerakond jätkuvalt Eesti valijate esimene eelistus.
 

„Alles novembris tööd alustanud uus valitsus on silma paistnud oluliste otsuste ja vajalike tegudega. Alustades põllumajandusele lisaraha eraldamisest ning lõpetades õpetajate palgatõusuga. Iga muutus, ka valitsuse vahetus, vajab kohanemist. Mul on siiralt hea meel, et inimesed toetavad meie tegevust ning nõustuvad, et oli aeg tõsisteks ümberkorraldusteks,“ selgitas Ratas. „Seejuures on erakonna toetus valimisealiste kodanike seas võrreldes detsembriga isegi tõusnud.“

„Jaanuaris läbiviidud uuringu ajal olid laual väga paljud uue valitsuse eesmärgid ja otsused, mistõttu näitab peaministripartei kõrge toetus inimeste usaldust valitsusse tervikuna. Ma tänan kõiki erakonna ning valitsuse toetajaid. Meie ühine eesmärk on läbi tulumaksuvaba miinimumi reformi, õiglasemate pensionite ning tugevate omavalitsuste muuta meie ühiskond sidusamaks ja ühtsemaks. See on olnud varasemate valitsuste nõrgim lüli ning pingutame igapäevaselt, et olukorda parandada,“ rõhutas peaminister.

Ratas tõi välja, et tulumaksuvaba miinimumi on seni tõstetud vaid 10 euro kaupa, mis on andnud inimestele igakuiselt 2 eurot lisaraha. „Juba järgmisel aastal tõuseb maksuvaba tulu kuni keskmist palka teenivatele inimestele 500 euroni, mis annab töötajatele kuni 64 eurot kuus juurde. See on põhimõtteline suunamuutus, mis sisendab väga paljudele inimestele usku, et riik seisab ka nende heaolu eest,“ lisas Keskerakonna esimees.

Peaminister Jüri Ratas rõhutas, et valitsusele ei antud isegi ühte kriitikavaba päeva tavapärasest sajast, kuid sellest hoolimata on koalitsiooni toetus jätkuvalt selgelt kõrgem kui opositsioonil.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela