Keskerakond kinnitas Tallinna suurimate ringkondade esinumbrid

Veebr 20

Täna toimunud Keskerakonna Tallinna Nõukogu koosolekul nimetati Mustamäe ja Lasnamäe linnaosade esinumbrid kohalikeks valimisteks. Keskerakonna esimees Jüri Ratas tegi ettepaneku nimetada Mustamäe ringkonna esinumbriks Tallinna linnapea kohuseid täitva Taavi Aasa ning Lasnamäe ringkonna esinumbriks abilinnapea Mihhail Kõlvarti.

Tallinna Nõukogu toetas mõlemat kandidaati. „Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart on kogenud linnajuhid, kes on andnud suure panuse Eesti pealinna arendamiseks. Tegemist on võimekate juhtidega ning mis veelgi olulisem – tugevate meeskonnamängijatega, kelle peale võib loota ka raskematel aegadel. Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart on koos teiste Tallinna abilinnapeadega seisnud aastaid kõigi linnaelanike heaolu eest ning välja teeninud valijate kõrge usalduse,“ rõhutas Jüri Ratas. 

„Oluliseks kaalukeeleks seniste linnajuhtide toetamisel on kindlasti linna rahulolu uuring, mis tõi välja, et 95% pealinna elanikest on elukeskkonnaga Tallinnas rahul. See trend on igal aastal olnud kasvav, mis näitab, et oleme õigel teel. Samamoodi kinnitas Kantar Emori uuringus välja toodud Keskerakonna 46%-line toetus Tallinnas, et tänased linnajuhid on igati väärikad esinumbrid,“ lisas Ratas.

Ratas selgitas, et kahe rahvaarvult suurima linnaosa esinumbri nimetamine on esimene samm linnapeakandidaadini jõudmiseks. Keskerakond kinnitab Tallinna Nõukogus järjest kõigi valimisringkondade esinumbrid, et valijad saaksid varakult ülevaate kandidaatidest ja nende senisest tööst. Samaaegselt saavad kandidaadid nii juba alustada oma eesmärkide tutvustamist.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela