Keskerakonna Mustamäe piirkonna juhina jätkab Eha Võrk

Mär 02

Eile toimus Mustamäe piirkonna aastakonverents, kus valiti piirkonnale esimees ning juhatuse liikmed. Esimehena jätkab Tallinna abilinnapea Eha Võrk.

Aastakonverentsil pidasid tervituskõne majandus- ja taristuminister Kadri Simson, piirkonna esimees Eha Võrk ning riigikogu aseesimees ja piirkonna aseesimees Enn Eesmaa Lisaks tutvustas Tallinna Linnavolikogu aseesimees Lauri Laats tutvustas Tallinna positiivset programmi 2014-2018. 

Eriti suurt tähelepanu Lauri Laats pööras sellele, millised tähtsamad projektid said tehtud Mustamäel. Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid rääkis tulevastest valimistest 2017 aastal ning sellest kui tähtis roll nendel valimistel on Mustamäe piirkonnal. 

Aastakonverentsil autasustasid Enn Eesmaa ja Eha Võrk Keskerakonna Hõbemärgi kavalere. Tänukirjad said Mustamäe piirkonna liikmed oma panuse eest Mustamäe piirkonna töösse.

Keskerakonna Mustamäe piirkonna esimeheks valiti viiendat aastat Eha Võrk. Enn Eesmaa, Erki Savisaar ja Lauri Laats nimetati Mustamäe piirkonna aseesimeesteks. Keskerakonna Mustamäe piirkonna juhatuse liikmeteks valiti Enn Eesmaa, Helle Kalda, Lauri Laats, Merike Martinson, Indrek Ahlberg, Erki Savisaar, Aavo Vään, Andres Kollist, Natalja Sokolova, Vladimir Rusnak, Marko Ivask, Tiit Kivikas, Ülle Klaus, Aave Jürgen, Kristjan Kuusik, Marko Männikov, Erna Podanjova, Alina Tubli, Rostislav Lakutsevitš ja Igor Tõrva. Keskerakonna Mustamäe piirkonna volinikeks erakonna volikokku valiti Helle Kalda, Lauri Laats, Andres Kollist, Tiit Kivikas, Aavo Vään ja Marko Männikov. Keskerakonna Mustamäe piirkonna revisjonikomisjoni liikmeteks valiti Annika Grauberg, Maret Purde ja Milvi Orunuk.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela