Keskerakond nimetas Haabersti esinumbri kohalikeks valimisteks

Mär 06

Täna toimunud Keskerakonna Tallinna Nõukogus valiti oktoobris toimuvate valimiste esinumbriks endine linnaosa vanem ja praeguse Riigikogu liikme Viktor Vassiljev.

„Viktor Vassiljev on tugevalt panustanud Tallinna ja Haabersti linnaosa arengusse pikaaegse linnavolikogu liikme ning linnaosavanemana. Ta on sama jõuliselt Eesti inimeste heaolu eest seisnud ka Riigikogu sotsiaalkomisjonis töötades. Haabersti inimesed hindavad Viktor Vassiljevit väga kõrgelt, mida tõestavad tema varasemad valimistulemused.

Ta on pälvinud Haabersti ringkonnas kõrgeima toetuse kahtedel viimastel kohalikel valimistel,“ tunnustas Keskerakonna esimees Jüri Ratas. 

Vassiljev on Haaberstit alati meeles pidanud ka pärast seda, kui ta oli aastaid linnaosa vanem ning nüüd riigikogulane. Riigikogulane rõhutas, et ta ei ole peibutuspart, vaid ta on Haabersti patrioot. „Kandideerin sellepärast, et selle linnaosa ja inimeste käekäik on mulle aastaid olnud lähedane. Olen linnaosa vanema ja riigikogulasena püüdnud Tallinna kõige ilusama linnaosa elule alati kaasa aidata,“ rõhutas Vassiljev.

Ta lisas, et Haabersti elanikud on ta valinud Riigikokku ning teda usaldanud. „Nüüd, kui Riigikogu liikmed saavad olla ka volikogu liikmed, on mul valituks osutudes võimalus veelgi enam Haabersti elu ja arengu eest seista,“ ütles Vassiljev.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgenson ütles, et Viktor Vassiljev on läbi aastate toetanud Haabersti arengut, mitte ainult sõnade, vaid ka tegudega., näiteks niinimetatud katuserahade kaudu. „Koostöös linnaosaga on Vassiljevi teeneks nii mõnegi virgestusala loomine, Haabersti Vaba Aja Keskuse ümberehitus ja noortekeskuse remont ning muidugi skate parki rajamine linnaossa,“ tõi Jürgenson näiteid.

Varasemalt on Keskerakond paika pannud Mustamäe ja Lasnamäe ringkonna esinumbrid. Mustamäe esinumbrina läheb kohalike omavalitsuste valimistele vastu Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas ning Lasnamäel Mihhail Kõlvart.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela