Peaminister Ratas osaleb Euroopa Ülemkogul ja kohtub NATO peasekretäriga

Mär 08

Peaminister Jüri Ratas osaleb neljapäeval ja reedel Brüsselis Euroopa Ülemkogu kohtumisel ja kohtub Ülemkogu eel NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga. Euroopa Liidu valitsusjuhid ja riigipead alustavad neljapäeval, 9. märtsil tippkohtumist Euroopa Ülemkogu eesistuja valimisega. Pärast arutavad nad majandus-, julgeoleku- ja rändeküsimusi ning olukorda Lääne-Balkani riikides. 

Reedel kohtuvad ELi 27 juhti mitteametlikult, et valmistada ette Rooma lepingute 60. aastapäeva tähistamist. Kohtumisel NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga on teemaks NATO lahinguüksuse saabumine Eestisse, mais toimuv NATO liidrite kohtumine ning päevakajalised julgeolekupoliitilised teemad. Peaminister Ratas ja NATO peasekretär Stoltenberg annavad kohtumise järel ühise pressikonverentsi neljapäeval, 9. märtsil kell 11.15 (Brüsseli aja järgi). T

Täna õhtul kohtub peaminister Brüsselis Euroopa Parlamendi Eesti saadikutega. Neljapäeva hommikul on peaministril kavas kohtumised Euroopa Parlamendi presidendi Antonio Tajaniga ning Euroopa Rahvapartei fraktsiooni esimehe Manfred Weberiga. Peaminister kohtub Ülemkogu veerel ka Rootsi peaministri Stefan Löfveniga. Peaminister naaseb Eestisse reede hilisõhtul.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela