Yana Toom kandideerib Põhja-Tallinnas

Mär 20

Täna kogunenud Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas nimetada kohalike omavalitsuste valimiseks Põhja-Tallinna valimisringkonna esinumbriks europarlamendi saadiku Yana Toomi. Ettepaneku nimetada Yana Toom Põhja-Tallinna esinumbriks tegi erakonna esimees Jüri Ratas. 

Ta sõnas, et Yana Toom on kõige tugevam kandidaat vedamaks Keskerakonna nimekirja Põhja-Tallinna linnaosas. „Endise ajakirjaniku ja tundliku sotsiaalse närviga poliitikuna on ta hästi kursis inimeste igapäevamuredega ning oskab neile ka lahendusi pakkuda. Yana Toom on seisnud Eestimaa elanike heaolu eest Tallinna abilinnapeana, Riigikogu liikme ning Euroopa Parlamendi saadikuna. Oma pühendunud töö tulemusena on ta pälvinud rahva väga kõrge toetuse,“ tunnustas Keskerakonna esimees.

Yana Toom sõnas, et andis nõusoleku kandideerida Põhja-Tallinnas kahel põhjusel. „Kandideerin, et panustada Keskerakonna võitu meie kodulinnas ja mitte lasta poliitilistel rivaalidel lammutada tükkideks suuri asju, mida Eesti pealinnas on tehtud Edgar Savisaare eestvedamisel viimasel aastakümnel. Mis puudutab Narvat – piirkonda, kus ma olen esimees – siis mul on hea meel, et siin mõistetakse minu otsust. Tallinn on alati olnud Keskerakonna tugipunktiks. Mõistagi toetan ka narvakaid kohalikel valimistel ega kao kuhugi piirkonnast, kus mind usaldavad nii valijad kui ka erakonna liikmed,“ rääkis Toom.

Aleksei Voronov, Narva Linnavolikogu Ühtne Narva fraktsiooni esimees kommenteeris, et loomulikult tegi Yana Toomi otsus neid kurvaks, kuid seda toetatakse täielikult. „Meie oleme oma võimetes kindlad, Tallinn aga vajab praegu tuge ja toetust," sõnas Voronov.

Varasemalt on Keskerakond nimetanud Mustamäe, Lasnamäe ja Haabersti ringkonna esinumbrid. Mustamäe esinumbrina läheb kohalike omavalitsuste valimistele vastu Tallinna tegevlinnapea Taavi Aas, Lasnamäel abilinnapea Mihhail Kõlvart ning Haaberstis kandideerib Riigikogu liige Viktor Vassiljev.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela