Narva linnapea Tarmo Tammiste: valitsus tegi Sisekaitseakadeemia osas õige otsuse

Mär 31

Narva linnapea Tarmo Tammiste nimetas valitsuskabineti eilse nõupidamise otsust luua Sisekaitseakadeemia Narva kolledž õigeks ja piirkonda toetavaks sammuks. 

Tammiste sõnas, et tal on hea meel, et valitsus tegi kauaoodatud otsuse, sest Narva kolledži rajamine annab linnapea sõnul linnale väga olulise positiivse tõuke. “Sisekaitseakadeemia erinevate erialade kadetid saavad siit võimalikest parima väljaõppe ja praktika ning tänu nende praktikatundidele suureneb kindlasti ka Narva ja kogu Eesti turvalisus,” ütles Tammiste.

Ta sõnas, et tema lootus on, et kolledž ei jää linnarahvale suletud objektiks, vaid pakutavatesse võimalustesse kaasatakse ka linnarahvast. Tammiste avaldas lootust, et ühes kolledžiga rajatakse ka näiteks treeningvõimalus kohalikele kahevõistlejatele ja ujula, mida saaksid kasutada ka linnaelanikud. “Kolledži rajamine on minu jaoks osa pikemast strateegiast, kuhu sobituvad Integratsiooni Sihtasutuse kolimine Narva, samuti Eesti Keele Maja, Vaba Lava, Narva Kunstiresidentuuri loomine, ETV uue stuudio ehitus, aga ka Narva haigla erakorralise meditsiini osakonna renoveerimine,” rõhutas Tammiste.

Linnapea kinnitusel soovib Narva olla valitsusele ja Sisekaitseakadeemiale uue kolledži rajamisel kindlasti konstruktiivseks partneriks. “Tartu Ülikooli Narva kolledž on muutunud üheks meie linna maamärgiks, mille tähtsust mõistavad kõik narvalased ja ma usun, et samamoodi läheb ka Sisekaitseakadeemia Narva kolledžiga,” ütles Tammiste.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela