Häädemeeste volikogu sai võimuvahetuse järel keskerakondlasest esimehe

Apr 04

Häädemeeste vallavolikogu esimeheks valiti Keskerakonna liige Lembit Künnapas. Senisele esimehele, valimisliidus Ühtne Koduvald kandideerinud Andrus Soopalule, avaldas volikogu umbusaldust. 

Künnapas sõnas, et Keskerakonna ja IRLi koalitsiooni esmane eesmärk Häädemeestes on tegeleda haldusreformiga ning läbi viia lõpule ühinemine Tahkuranna vallaga, mis on kahe valla suur soov „Oleme volikogus võtnud eesmärgiks konstruktiivse koostöö nii omavahel kui ka vallavalitsuse liikmetega, kes jätkavad oma tööd võimuvahetusest hoolimata,“ kinnitas Künnapas.

Volikogu uus esimees sõnas, et IRLi ja Keskerakonna koostöö on varasemalt jäänud erimeelsuste taha, mis nüüdseks on ületatud. „Kindlasti tuli paljudele üllatuseks minu ja volikogu aseesimehe Urmas Aava koostöö, kuid valla arenguks on ühine rada vajalik ja see ongi lõppkokkuvõttes kõige olulisem,“ sõnas Künnapas. Ta ei teinud saladust, et pettus seni volikogus võimul olnud valimisliidus Ühtne Koduvald. „Loodetut uut poliitikat ma volikogus ei näinud ning meie mõtted lihtsalt ei kattunud. Ma ei näinud enam paraku võimalust koostööd jätkata,“ tõdes Künnapas.

Häädemeeste vallavolikogus on 15 liiget: üks liige Keskerakonnast, viis liiget on IRLil ning kaks inimest valimisliidul Rannatee. Valimisliidul Ühtne Koduvald on seitse volinikku.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela