Eha Võrk: valimisvankri vedamisega saab Novikov Kristiines hästi hakkama

Apr 04

Tallinna abilinnapea Eha Võrk sõnas, et Kristiine esinumbril Andrei Novikovil on endise Kristiine linnaosavanemana ning Lasnamäe linnaosa vanema asetäitjana rohkelt omavalitsustöö kogemust, mida jagada. Eile Kristiine esinumbriks valiti riigikogulane Andrei Novikov. 

Abilinnapea Eha Võrk sõnas, et Kristiine linnaosa on Tallinnas hinnatud piirkond, mis on aastate jooksul väga tugevalt arenenud. „Suure panuse on sellesse kahtlemata andnud just piirkonna esinumber Andrei Novikov, keda valijad ka eelmistel valimistel väga tugevalt toetasid,“ sõnas Võrk. Abilinnapea rõhutas, et Novikov on riigikogulasena oma õla linnaosa ja linna arengule jätkuvalt alla pannud. Ta lisas, et kõige olulisem on kindlasti see, et Keskerakond saab jätkata sügisel inimeste abistamisega ja tasuta ühistranspordi arendamisega. „Eriti toetustega pensionäridele ja abi sotsiaaltoetusi vajavate inimeste tuleb jätkata. Paraku on mul hirm, et ülejäänud erakondade jaoks need küsimused nii olulised ei ole,“ tõdes Võrk. „Kindlasti on oluline Kristiines tähelepanu ka noortele seada ning seda suudab Novikov teha,“ lisas Võrk.

Kristiines sai Keskerakond eelmistel kohalike omavalitsuste valimistel 37% häältest. Novikovi toetas iga kuues Kristiine elanik ehk 16% linnaosa valijatest. Eile toimus Keskerakonna Tallinna nõukogu, kus valiti kohalike omavalitsuste valimisteks. Kristiine esinumbriks valiti riigikogulane Andrei Novikov ja Pirita esinumbriks linnaosa vanem Tõnis Mölder. Kristiine esinumbriks nimetatud Andrei Novikov sõnas, et eelseisvad valimised on olulised, sest valimisvõit võimaldab jätkata tööd, mis on teinud Tallinnast ühe innovaatilisema maailmas. „Keskerakond on toonud linnaelanikele tasuta ühistranspordi ning olnud teerajajaks mitme riikliku algatuse elluviimisel. Neid lahendusi tuleb kaitsta ja nendega edasi töötada, mitte ära kaotada, nagu ähvardavad vastased,“ sõnas Novikov.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela