Sarapuu: innovatsioon võib olla ka lihtne ja maalähedane

Apr 11

Täna neljandat korda toimunud Tallinna innovatsioonipäeva keskmes olid inspireerivad lood, mis julgustavad muutustele. Päeva raames jagati häid kogemusi ja tulevikusuundumusi tõestades, et igas nutikas idees võib peituda võimalus raketina taevasse tõusta ning maailma muuta. 

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu ütles innovatsioonipäeva avakõnes, et innovatsioon ei pea tingimata olema kallis, keeruline ja kauge. „Innovatsioon ei ole ainult robotid ja tehnoloogia. Näiteks tegi Tallinna linn oma innovaatiliste ideede korje ja rahva poolt osutus kõige paremini vastu võetuks ja ülimenukaks linna loomapidamine ja põllumajandus. Nii rajataksegi tänavu pilootprojektina istutuskastidega ühisaiad ja tehakse ära vajalikud ettevalmistused veiste pidamiseks Paljassaare poolsaarel. See ongi innovatsioon – teha lihtsalt midagi uutmoodi ja teisiti, kui varem,“ kõneles Sarapuu. „Avastage enda jaoks kasvõi mõned uued ja lihtsad võimalused ning pange selle abil oma ettevõtted õitsema.“

Täna toimus Kultuurikatlas neljandat korda Tallinna innovatsioonipäev, kus konverentsi peaesinejaks oli uue generatsiooni häälekandja ja Rootsi üks hinnatuim storyteller Gustaf Joseffson. Innovatsioonipäeval kõnelesid ka mitmed Eesti ettevõtjad oma inspireerivaid lugusid. Paneeldiskusioonil otsiti aga vastuseid küsimustele kuidas ära tunda head ideed, mis üldse väärivad rahastamist? Mida otsivad investorid ja kuidas neile oma ideed pakkuda? Milles seisneb ühisrahastuse populaarsus? Mida toob tulevik? Kas tehnoloogia võidukäik kaotab inimese ja reaalsuse? Innovatsioonipäeva lõpetab Prototron kevadvooru võitjate autasustamine, mille parimad selgitati välja rekordiliselt 290 uuendusliku idee seast. Konkursile said oma ideid esitada kõik tudengid, leiutajad ja ettevõtjad.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela