Keskerakonna Tallinna linnapeakandidaat on Taavi Aas

Mai 15

Täna otsustas Keskerakonna Tallinna Nõukogu erakonna linnapeakandidaadiks nimetada senise tegevlinnapea Taavi Aasa, kes linna heaks on töötanud juba ligi 12 aastat. 

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et Taavi Aas on kogenud ja võimekas linnajuht, kes hoiab Vana Toomase kombel silma peal kõigi pealinna elanike heal käekäigul. „Taavi Aasa kogemus ja üle kaheteist aasta kogemust linnajuhtimisel on asendamatud ning tal on veel palju energiat ja uusi mõtteid Eesti pealinna edasiviimiseks. Just neil põhjustel otsustas Keskerakonna Tallinna Nõukogu esitada Taavi Aasa linnapeakandidaadiks,“ selgitas erakonna esimees Jüri Ratas.

Esimees lisas, et Taavi Aasa juhitud meeskond on hoidnud Tallinna linna õigel kursil ka keerulistel ja muutlikel aegadel ning välja teeninud linnaelanike kõrge usalduse. „Viimane linna rahulolu uuring tõi välja, et lausa 95% pealinna elanikest on elukeskkonnaga Tallinnas rahul. Seejuures on see trend olnud kasvav. Tallinna inimesed ei soovi revolutsiooni linnajuhtimises, vaid jätkusuutlikku arengut, mida kehastab kõige paremini just tegevlinnapea Taavi Aas,“ rõhutas Ratas.

Tegevlinnapea Taavi Aasa avaldus:

“Olen linna heaks töötanud 12 aastat. Selle ajaga on kesklinna parkimisplatsist saanud Vabaduse väljak. Mahajäetud elektrijaamast on sündinud punaste vaipadega Kultuurikatel, kus Euroopa Liit peab eesistumisi. Ülemiste keerukast umbsõlmest tänapäevane Ülemiste ristmik. Ja see töö läheb edasi. Tallinn areneb. Alles kümme päeva tagasi taasavasime me Kalevi spordihalli. Eile Linnahalli katusel seistes loendasin ma üle linna 17 suurt ehituskraanat. See näitab, et linn on pidevas arengus. Oleme hinnanud mitte üksnes arengut, vaid ka toimetulekut. Kui ütlesime, et Tallinn aitab, siis me oleme abivajajaid aidanud. Linna edasiminekust peavad kasu saama kõik tema elanikud, ka madalapalgalised. Ka eakad. Ka tõsiste terviseprobleemidega inimesed. Kuid kõik senised saavutused vajavad kaitset.

Oktoobris valivad tallinlased taas linnavolikogu. Meie vastas seisavad jõud, kelle puhul pole kahjuks kuulda, mida nad luua tahaksid. Küll aga on kuulda, mida nad tahaksid ära kaotada, maha lammutada, ära lõpetada. On kriitika, negativism ja vigade otsimine. Meie vastas on jõud, kes ei väärtusta tööd linnavolikogus ega käi seal isegi kohal. Ja meie vastas on jõud, kes kaotaks esimesel võimalusel ära tasuta ühistranspordi. Meie kurss on teine. Meie eesmärk on luua, mitte lammutada. Kus valitseb puudus, sinna peame tooma toimetuleku. Kus valitseb unustus, sinna toome me ehituse ja elu. Ja meil on selleks tegevuseks tugevad trumbid – linna hea finantsseis, samuti koostöö riigiga, mille vilju näeme me juba varsti.

Suur osa minu töömehe põlvest on olnud pigem mänedžeri, mitte rahvamehe ametis. Olen teeninud kaadri taga, mitte niivõrd kaamerate ees. Kuid nüüd olen ma otsustanud varjust välja tulla ja kandideerida Tallinna linnapeaks. Selleks, et saaksime kaitsta oma saavutusi, ehitada seda linna edasi, luua uus jalakäijatele sõbralik peatänav, anda uus elu linnahallile ja toetada linna eakaid inimesi. Et igaüks saaks öelda – see linn on minu. Elagu Tallinn ja head Tallinna päeva kõigile!”

Taavi Aas on töötanud Tallinna abilinnapeana alates 2005. aastast, Tallinna linnapea kohusetäitjana alates 2015. aasta septembrist. Aas on lõpetanud Tallinna 1. Keskkooli ehk nüüdse nimega Gustav Adolfi Gümnaasiumi ning Eesti Põllumajanduse Akadeemia ökonomistina. Enne linnavalitsusse tööle tulekut töötas ta Põltsamaa E-Piima finantsdirektorina. Ta on abielus ja kahe tütre ning ühe poja isa.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela