Keskerakond ehitab rannapromenaadi Piritast Haaberstini ja korraldab sellel rahvusvahelise maratoni

Mai 23

Linnapeakandidaat Taavi Aas ütles tänasel Keskerakonna programmi tutvustaval üritusel, et Keskerakond ehitab Tallinnas merepromenaadi, mis ulatub katkematult Piritast kuni Haaberstini ning Tallinn korraldab sellel tulevikus rahvusvahelise maratoni, mille trass kulgeb mööda mereäärt. 

Aasa sõnul on mereääre avamisest lõpuks ometi saamas reaalsus. “Mereääre avamist on teised erakonnad lubanud kõikidel valimistel, kuid Keskerakonna juhtimisel on sellest juba täna saamas reaalsus. Me läheme selle projektiga lõpuni ning tulevikus saab Tallinn katkematu merepromenaadi, mis ulatub Piritast kuni Haaberstini,” ütles Aas. Linnahalli trepil toimunud mereääre avamise visiooni tutvustamisel rõhutas Taavi Aas, et mitmes lõigus on varasemalt suletud mereäärsed piirkonnad juba avanenud või avanemas. “Mereääre avab kavandatav Reidi tee, Pirita rannapromenaadi juba korrastatakse, Linnahall ise ja selle ümbrus tehakse korda.

Leiame koos riigiga lahenduse Patarei alale, Noblessneri sadamalinnakut ehitatakse välja, Kopli liinid saavad uue ilme, sel aastal korrastatakse Stroomi rand, Kakumäele tekib uus jahisadam ning Kakumäe rannal on väga huvitavad tulevikuperspektiivid,” täpsustas Aas. Aasa sõnul on küsimus selles, kuidas liita eri lõikudes toimuv töö üheks tervikuks. “Selleks on vaja, et kõik mereäärsed linnaosad ja linnavalitsus teeksid väga tõhusat koostööd. Peame igal pool kaitsma linlaste võimalikult vaba pääsu mere äärde. Tuleb aru saada, et arendajate surve on meeletu ja kogenematule linnavalitsusele on selles küsimuses väga lihtne mütsi pähe tõmmata,” täpsustas Aas. Tulevikus soovib Keskerakond korraldada uuel merepromenaadil rattamaratoni. “Sellest saab kõige ilusam merepromenaad Euroopas ja me tahame sellele tuua suure rahvusvahelise spordiürituse, maratoni, mis kulgeks möda uut promenaadi. See on Tallinnale au küsimus – saada jälle uhkeks ja tugevaks merelinnaks,” ütles Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela