Eesmaa: Korb käitus tagasi astudes riigimehelikult

Mai 25

Keskerakonna juhatuse liige, Riigikogu asespiiker Enn Eesmaa sõnas, et Mihhail Korbi otsus lahkuda ministriametist oli riigimehelik samm, mis näitas tugevat poliitilist kultuuri. Eesmaa sõnas, et riigihalduse minister Mihhail Korbi valitsemisala on keeruline ning käimas on mitmed olulised reformid, mille juhtimisega sai minister edukalt hakkama. 

„Kahtlemata on kahju, et ministri töö niivõrd oluliste protsesside keskel jäi poolikuks, kuid see samm oli tagasi astuda oli vajalik, et tugevamalt minna edasi. Mihhail Korbi samm on väärt näide ministri vastutuse tunnetusest ning heast poliitilisest kultuurist,“ sõnas Eesmaa.

Keskerakondlane lisas, et Korbi sõnad olid ebaõnnestunud, kuid ta tunnustas siiski seda, et minister ei peitunud oma sõnade eest, vabandas ning selgitas toimunut, kinnitades ühtlasi ka NATOsse kuulumisse olulisust. „Kõige tähtsam on nüüd töö jätkumine riigihaldusministri valdkonnas ning usun, et Mihhail Korb on samuti igati valmis hea nõuga oma järeltulijat aitama. Kindlasti on ministri pädevus ja teadmised ka Riigikogus väga vajalikud ning oodatud,“ ütles Eesmaa.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela