Karilaid Pevkurile: Keskerakond Reformierakonna taktikaid kasutama ei hakka

Mai 25

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid vastas Hanno Pevkuri ülekutsele peaministril tagasi astuda, et erakond ei peida end murekohtade ega selle liikmed vastutuse eest nii, nagu seda on teinud Reformierakond ning Pevkuril tasuks vaadata tõsiselt otsa oma erakonnas toimuvale, enne üleskutse esitamist peaministrile. 

Karilaid sõnas, et Keskerakonnal on kahjuks tõepoolest katsumuste rohked ajad, kuid nendega on ka kiirelt ja adekvaatselt tegeletud. „Igaüks näeb, et erakond on väga jõuliselt võtnud ette vajalikud muutused ning lahendanud tekkinud küsimused kiirelt. Minister Mihhail Korb võttis poliitilise vastutuse ja astus tagasi, Arvo Sarapuu jätkamise kohta on erakond oma kindla sõnumi juba öelnud,“ sõnas Karilaid.

Ta tõdes, et Reformierakond püüab võtta poliitilist punkti, kuid see ei õnnestu, sest Reformierakonnalt pole probleemide lahendamisel õppust võetud. „Tallinna linnapeaks kandideerib sularahaskandaali osaline Kristen Michal, kes ei tahtnud ministriametist oma skandaalide valguses sugugi loobuda, Reformierakond on seotud Eesti ajaloo suurima korruptsiooniskandaaliga Tallinna Sadamas, autorollotajate kohtuasi jätkub, lisaks Arsenali keskuse kahtlased tehingud, kus roll ka eelmisel peaministril. Hanno Pevkur pole võtnud mitte mingit vastutust ega seisukohta oma erakonnas toimuva eest, kuid just sealt peaks esimees alustama, et mitte naeruväärne paista,“ sõnas Karilaid.

Aseesimees lisas, et nii erakonna esimees Jüri Ratas kui ka kogu juhatus on väga selgelt andnud mõista, et Keskerakond peab saama erakonnaks, kellel ei tule tegeleda muu kui Eesti elu paremaks muutmisega. „Meie kellelegi valget kampsunit selga ei pane ega sidrunimahla sidrunitest ei tee. Kui see tähendab järjest resoluutsemaid tegevusi erakonnas sees, siis tuleb seda teha,“ rõhutas Karilaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela