Savisaar: Sesteri umbusaldamine näitab opositsiooni peataolekut

Mai 29

Keskerakonna fraktsiooni aseesimees ja majanduskomisjoni liige Erki Savisaar sõnas, et fraktsioon ei hakka Sesteri umbusaldust kaaluma, sest tegemist on opositsiooni näitemänguga. Savisaar sõnas, et rahandusministri kompetentsis pole opositsioonil põhjust kahelda ning meenutas, et ekspeaminister Taavi Rõivase valitsuse rahandusminister oli ei keegi muu kui Sven Sester. 

„Nüüd rääkida halvast ministrist on ausalt öeldes kummaline ning näitab selgelt, et tegemist on sisepoliitilise veesogamisega,“ tõdes Savisaar, kes lisas, et seda näitavad ka opositsiooni seinast-seina ähvardused. „Päevake tagasi oli umbusalduse vääriline Jüri Ratas, nüüd tuleb minna Sven Sesteril. Homme võib see juba keegi kolmas olla.“ Sesteri kohta lisas Savisaar, et tegemist on ministriga, kes juhib oma valdkonda hästi ning on oma plaane põhjalikult kommunikeerinud avalikkusele ning Riigikogule. „Üks süüdistus on olnud, et liiga palju arutame avalikult maksumuudatusi, mis lõpuks realiseerunud polegi. Seega ühelt poolt on võib-olla tekitatud liigset segadust, kuid teisalt peavadki debatid olema avalikud, mitte kabinetis pitseeritud,“ sõnas Keskerakonna fraktsiooni aseesimees.

Savisaar lisas, et rahandusministri roll tulumaksuvabamiinimumi tõstmises, tervishoiu rahastamises, maaelu edendamises ja muus on olnud vägagi oluline. „Koalitsioonil on omad eesmärgid, mida oleme algusest peale rõhutanud ning neid me ka täidame. Opositsioonil võib edasiminekuid olla valus vaadata, kuid fakt on, et oleme fookusesse tõstnud eelmiste valitsuste tegematajätmised,“ ütles Savisaar.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela