Kotka-Repinski: Varek toob elupõlistele poliitikutele konkurentsi

Jun 08

Keskerakonna Rakvere osakonna esimees Siret Kotka-Repinski sõnas, et linnapeakandidaat oli paljudele üllatus - nii meeldiv kui ka ebameeldiv. Kotka-Repinski ütles, et varasema poliitilise taustata linnapeakandidaadi Triin Vareki kandidatuur on juba löönud linna kihama ning tulemata ei jää ka värskus poliitmaastikul.

 "Tänased linnajuhid on seisma jäänud ja puuduvad uued ning innovaatilised ideed. Triin Varek suudab uusi ideid tuua, et linn taas arenema hakkaks," rõhutas Kotka-Repinski. Ta sõnas, et nii tema kui ka linnapeakandidaat on saanud tohutult suurt toetust ja inimesed on meeldivalt üllatunud võimaluse üle valida naislinnapea, kes tulnud väljastpoolt tavapärast poliitilist ringi. "Eks nii mõnelegi elupõlisele poliitikule ja oponendile tuli Triin Vareki kandideerimine ebameeldiva üllatusena, sest konkurents muutus ju tükk maad tihedamaks," leidis ta.

Kotka-Repinski lisas, et Vareku ettevõtlustaust annab talle hindamatuid kogemusi ning tugevat finantsvastust. "Linna raha ei tohi niisama raisata ning ettevõtluses olnuna teab ta, mis on raha tegelik väärtus," ütles Kotka-Repinski ja lisas, et sama tugev on Vareki sotsiaalne närv. "Enne valimisi linnatänavaid parandada on tore, kuid sellest jääb väheks. Triin Varekil on kõrge sotsiaalne tunnetus, mis tähendab, et ta saab aru kui tähtis on iga inimene Rakvere linna jaoks," lõpetas ta.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela