Ratas: täname usalduse eest ning jätkame tööd oma toetuse tõstmiseks

Jun 19

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas täna Turu-Uuringute ASi küsitlust kommenteerides, et Keskerakonna toetus on kohalike valimiste eel tugev ja see lisab kahtlemata veelgi vastutust. 

ERR-i uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute AS-i küsitlus näitas, et valimiseelistuse avaldanutest valiks Keskerakonda 37% valijatest ehk ligi kaks korda enam kui populaarsuselt teisel kohal asuvat Reformierakonda. „Oleme kogu erakonnaga väga tänulikud niivõrd suure usalduse eest. See on aukartust äratav toetus ning teame, et seda ei ole antud meile pimesi. Valijate veendumuse taga on meie seni tehtu ja muidugi teadmine, et peame oma sõnadest kinni ka tulevikus,“ rõhutas Ratas, kes lisas, et just seda põhimõtet peab silmas Keskerakonna valimiskampaania.

Esimees lisas, et erakonna kõrgele toetusele kogu Eestis on kahtlemata positiivset mõju avaldanud Keskerakonna tegevus valitsuses, kus on fookusesse tõstetud varem kõrvale jäetud, kuid olulised teemad. „Madala- ja keskmise palgaga inimeste heaolu tõus läbi tulumaksuvaba miinimumi tõstmise, tervishoiu süsteemne rahastamine, et järjekorrad väheneksid ja maaelu edendamine on vaid mõned näited, kuhu oleme jõuliselt oma tähelepanu suunanud. Seda mitte lubadustes, vaid tegudes, sest need murekohad on lahenemas,“ tõi Ratas välja.

Ratase sõnul näitab küsitlus selgelt, et Keskerakond ei ole tugev mitte ainult Tallinnas, vaid kogu Eestis ning selle toetuse kasvatamiseks tehakse kõikjal piirkondades tööd. „Keskerakond tuleb kogu Eestis välja sooviga pakkuda häid lahendusi ning tugevat kodupaika kõikidele Eesti inimestele. Meie eesmärk on kohalike omavalitsuste valimised taaskord võita. Igal erakonna liikmel tuleb selleks pingutada,“ kinnitas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela