Korb: Somelari vabandus oma sõnakasutuse eest on lihtsalt rumal

Jun 20

Endine riigihalduse minister Mihhail Korb sõnas Riigi Kinnisvara ASi juhi Urmas Somelari väidete kohta, et riigiametnik püüab enda šovinismi alusetu ja rumala rünnakuga kaitsta. Korb sõnas, et Somelari sõnakasutus on tekitanud varasemaltki probleeme ning arusaadavalt sai tema enda organisatsiooni inimestel sellest kõrini

. „Haridusministri solvamine oli lihtsalt viimane piisk. Arvamus, et oma niinimetatud sisekoosolekul võid rumalusi rääkida ja seejärel hoopis ise solvuda, kui inimesed sinu öeldut ükskõikselt ei võta, on ikka päris vildakas,“ leidis Korb.

Endise ministri sõnul näitab Somelari ebaprofessionaalsust ka tõik, et vabanduse ja oma sõnade eest vastutuse võtmise asemel asus mees hoopis rünnakule. „Riigi Kinnisvara ASi juht leiab, et riigile kuuluva hoone müümine poole miljoni euro eest Tartu linnale, on probleem. Linn täidab oma funktsioone, teenindab linnaelanike ja see hoone on Tartu linnajuhtide kinnitusel neile selleks vajalik. Riik ja linn pole eraldi, vaid kohalik omavalitsus on riigi osa. Sellist asja ei peaks tippjuhile selgitama,“ rääkis Korb

Tema sõnul on arusaamatu ka Somelari viide Keskerakonnale, samal ajal kui Tartu linnas, kellele RKAS hoone müüb, on võimul Reformierakonna juhitud koalitsioon. Korbi sõnul on Somelari käitumine ja vabandus lihtsalt rumal ja ebaprofessionaalne ning tal tuleks oma ametist loobuda. „Kui niivõrd kõrgel kohal olev juht ei näe jätkuvalt oma väljaütlemistes probleeme ning ei mõista riigi ja kohaliku omavalitsuse koostöö normaalsust, ei ole riigifirma juhi koht tema jaoks,“ sõnas Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela