Kaljulaid: Sõõrumaa valimisliit hakkaks konkureerima Reformierakonna häältele

Jun 20

Keskerakonna juhatuse liige Raimond Kaljulaid sõnas, et Urmas Sõõrumaa tulek valimiskarussellile Tallinnas on kindlasti tervitatav, sest pakub huvitava alternatiivi Reformierakonna valijale. Kaljulaid sõnas, et suuremate opositsioonierakondade mõtted ja sõnumid Tallinnas on olnud küllalt igavad ja harjumuspärased. 

„Pole ime, et aktiivsed inimesed soovivad sekkuda ja pakkuda paremtiival uusi ideid. Kindlasti muudab Sõõrumaa valimisliidu tulek debatid huvitavamaks ja valijale väärtuslikumaks,“ arvas Põhja-Tallinna linnaosavanem. Ta sõnas, et suurimaks konkurendiks saab valimisliit Reformierakonnale, mida tänaste EMORi uuringute järgi toetavad jõukamad inimesed. „On päris selge, et inimesed tajuvad Sõõrumaa liitu ja Reformierakonda sarnaste huvide eest seisjatena. Kui on valik Reformierakonna ja Sõõrumaa vahel, siis on mõistlikum osta nii-öelda otse omanikult ehk toetadagi just viimast,“ leidis Kaljulaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela