Tallinna Linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni avaldus

Jun 21

Meie, Tallinna Linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni liikmed, peame vajalikuks kinnitada, et meie jaoks on olemas vaid üks ja ainus valimisnimekiri – Keskerakonna nimekiri. Kolme viimase valimisperioodi kestel oleme saanud valdava enamiku valijate hääli, mis aitas meid valijate huve kaitsta vastavalt Keskerakonna ideoloogiale ja programmile.

See on peegeldatud sellistes suurtes ja julgetes projektides nagu tasuta ühistransport, munitsipaalmajade ehitamine, tasuta toitlustus laste jaoks kõigis munitsipaal haridusasutustes. Küsitlused näitavad, et oleme võimelised eelmiste aastate edu valimistel kordama ning taas enamiku valijate usaldusemandaati saama, et kõiki meie lubadusi ellu viia. Sellist tulemust saab saavutada üksnes suur ja tugev erakond. Erakonna ühtsuse säilitamine on meie ühine prioriteet.

Koos oleme tugevad!

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela