Korb: riigijuhtimise erinevus on Keskerakonnale toonud ja Reformierakonnalt viinud liikmeid

Jul 04

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et peaministrierakonnana tunnetavad inimesed varasemast enam Keskerakonna poliitika põhimõtteid ning erakonna eesmärke. Poole aastaga on kõikidel erakondadel peale Keskerakonna ja EKRE liikmete arv vähenenud. 

Keskerakonna peasekretäri sõnul on erakonna liikmed teinud head tööd oma eesmärkide tutvustamisel kõikjal Eestis ning ka peaministrierakonna vastutus on sellele kaasa aidanud. „Eesti elanikud on märganud poliitika erinevust Keskerakonna ja varasemalt riiki juhtinud Reformierakonna vahel. Sotsiaalsem poliitika, parem tervishoid ja madalapalgaliste inimeste hakkamasaamine on viimaks fookuses ning inimesed näevad, et tegelikult saab küll teistmoodi,“ sõnas Korb.

Samuti pidas Korb oluliseks, et erakond läheb kõikjal välja oma nimega ega peida end kohalikel valimistel valimisnimekirjadesse. „Oleme inimeste jaoks nähtavad, teeme positiivseid asju ja muidugi ka vastutame erakonnana. Eks seegi näitab inimestele meie tugevust ja usaldatavust,“ leidis Korb.

Peasekretär lisas, et Keskerakond on erakond, mis esindab nii eesti- kui ka venekeelseid valijaid ning erakonnaga liitub mõlema emakeelega inimesi. Eesti suurima erakonna Keskerakonna liikmete arv on alates 30. detsembrist tõusnud 156 liikme võrra ning hetkel on erakonnas 14828 liiget. „Meie eesmärk on kindlasti jõuda 15000 liikmeni ning loodan, et jõuame selle numbrini juba selle aasta sees,“ rõhutas Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela