Korb: laiapõhjaline toetus on Keskerakonna suurimaks trumbiks

Jul 31

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas EMORi uuringuid kommenteerides, et erakonnal on suur toetus kõigi valijagruppide seas ning üheskoos sidusama Eesti loomine on paljude ootus. 

Keskerakonna peasekretär sõnas, et suurim toetus nii meeste kui ka naiste, erineva haridustasemega inimeste ning vanemate kui 35-aastaste seas näitab erakonna küpsust ja edu Eesti inimeste kõnetamisel. „Suuremad sissetulekud, lühemad ravijärjekorrad, parem haridus ja tasakaalukas regionaalareng on teemad, mis kõnetavad kõiki ühiskonnagruppe ning see ongi meie eesmärk,“ rõhutas Korb.

Peasekretär lisas, et Keskerakond pole kunagi olnud ega saa erakonnaks, mis suudab ainult vastanduda või kaasa rääkida ühes-kahes valdkonnas. „Me anname endale väga selgelt aru valijate usaldusese tähtsusest ja tugevast riigijuhtimisest, mis kõnetab kõiki siin elavaid inimesi ja see ongi meie erakonna suurim trump,“ ütles Korb. Tema sõnul on erakond nii Tallinnas kui ka peaministrierakonnana näidanud, et lubadused viiakse ellu ning erakond seisab oma sõnade ja mõtete eest. „Suur usaldus annab meile jõudu seista veelgi enam meie valijate eest ning kahtlemata läheme nii Tallinnas kui ka mujal valimisi võitma,“ kinnitas Korb.

Täna avaldatud Kantar Emor BNS-i ja Postimehe tellimusel läbi viidud uuring näitas, et Keskerakonnal on suurim toetus nii meeste kui ka naiste ja 35+ vanuses valijate seas. Samuti on erakonna toetajate haridustase mitmekülgne – erakonda toetavad enim nii kõrgharidusega kui ka kesk ja madalama haridusega inimesed. Tallinnas toetab Keskerakonda 43,5% valijatest.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela