Liitu Tallinna tänavakampaania meeskonnaga!

Aug 09

Hea erakonnakaaslane!

Sügisel toimuvate valimiste eelhääletuse alguseni on jäänud 68 päeva. Tänavakampaania ettevalmistused toimuvad täies hoos ja ootame oma meeskonnaga liituma kõiki tublisid erakonnakaaslasi ja kesknoori Talllinnas. Kui sinul endal, sinu tuttavatel või sõpradel on soov kaasa aidata Tallinna tänavakampaanias, siis kirjuta siia: LINK

5 põhjust, miks liituda Tallinna tänavakampaania meeskonnaga:

1. Panusta Keskerakonda Eesti Keskerakond on praegu vanim ja suurim erakond Eestis! Meie ridadesse kuulub hetkel üle 14 500 Eesti Vabariigi kodaniku. Oleme saavutanud Tallinna Linnavolikogus absoluutse enamuse neljadel järjestikustel valimistel – 2002, 2005, 2009 ja 2013. aastal. Meil on väga tugev nimekiri ja parim linnapeakandidaat - Taavi Aas, kes on Rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud Turu-uuringute ASi küsitluse kohaselt ka Tallinnas populaarseim linnapeakandidaat. Küsitlused näitavad, et üle poole valimiseelistusega Tallinna elanikest toetavad just Keskerakonda!

2. Kujunda Tallinna tulevikku Meie eesmärk on, et Tallinnas oleks kõigil hea elada. Nii noortel kui ka eakatel, nii eestlastel, venelastel kui ka teiste rahvuste esindajatel. Me töötame kõigi linlaste huvides. Tallinlased on linna arenguga rahul. Me jätkame oma poliitilisi suundi. Tasuta ühistransport, munitsipaalehitus ja pensionilisa peavad säilima. Panustades tänavakampaaniasse annad oma toetuse sellele, et Keskerakond saaks jätkata Tallinna juhtimist. Iga hääl ja igaühe panus on oluline - sellest sõltub meie tulemus valimistel.

3. Pane end proovile Tänavakampaania on suurepärane võimalus end proovile panna. Sellega arendad oma vestlusoskust, suhtlemist ja argumenteerimist. Õpid hästi tundma meie Tallinna valimisplatvormi ja saad uusi teadmisi.

4. Saa uusi sõpru ja häid mälestusi Meie meeskonnast leiad endale uusi tuttavaid ja sõpru. Kes teab, kui palju see sinu elu muuta võib? Panustada saad just nii palju ja sellistel kellaaegadel, mis sulle endale sobivad. Meie jaoks on oluline, et see aeg jääks meelde kui vahva, arendav ja huvitav. Aastaid hiljem on tore meenutada :)

5. Võimalus silma paista ja tunnustust saada Keskerakonna juhtkond hindab kõrgelt kõiki, kes meie tänavakampaaniasse panustavad. Kui oled tubli, töökas ja tark, on see sinu võimalus silma jääda!

Lisainfo: Julia Timerbulatova, Tallinna tänavakampaania üldvastutaja 
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 
+372 5305 9442 

Kea Kruuse, Tallinna tänavakampaania koordinaator
See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.
+372 536 373 41

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela