Enn Eesmaa on valimistel esinumber Saaremaal

Aug 09

Keskerakonna esinumber Saaremaal on erakonna juhatuse liige, Riigikogu aseesimees Enn Eesmaa. Saare-, Hiiu- ja Läänemaalt Riigikokku valitud Eesmaa lubab volikogu töös valituks osutudes kaasa lüüa. 

Spa Hotellis Meri tutvustas Keskerakonna esinumbrit erakonna aseesimees Kadri Simson. Ta sõnas, et Eesmaa on väärikas esinumber ning hea kandidaat Saaremaal. „ Enn on tasakaalukas, arukas ja hea huumorimeelega. Täpselt samamoodi iseloomustaksin ma ka saarlasi,“ ütles Simson.

Eesmaa ise ütles, et Saaremaa on tema elus mänginud olulist rolli nii Riigikogu liikmena kui ka varasemalt telemehena. „Olen valitud Saaremaa, Hiiumaa ja Läänemaa inimeste poolt Riigikogusse ning olen seda ülesannet alati võtnud südamega nii siia panustades kui ka end piirkonna eluoluga kursis hoides. Riigikogu aseesimehena ei ole Saaremaa mulle võõraks jäänud ning käin siin tihti,“ tõi Eesmaa välja.

Ta lisas, et kandideerib Saaremaa volikogusse eelkõige erakonnakaaslaste toetuseks ning vallavalitsusse ei pürgi. „Küll aga kavatsen volikogu tööst aktiivselt osa võtta ja oma kogemustega olla Saaremaa inimeste jaoks veelgi kasulikum, kui seni olnud võimalik,“ kinnitas Eesmaa.

Eesmaa, kes on ka erakonna ning Saaremaa valimisprogrammi üks eestvedaja, tõi programmist rääkides välja, et Keskerakonna jaoks on oluline taastada kohaliku omavalitsuse tulubaas, et kohalikud inimesed saaksid ise vallaelu paremini korraldada. Samuti on esinumbri sõnul olulised sotsiaalküsimused, näiteks sotsiaaltoetuste ühtlustamine ning perearsti teenuste kättesaadavamaks muutmine ühinenud vallas. „Seisame maakonnasisese tasuta ühistranspordi eest, et see oleks kättesaadav ja mugav kõigile inimestele ning ühendaks suurvalda veelgi,“ rõhutas Eesmaa.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela