Kaljulaid kiidab Vakrat kui tublit võimalikku terviseedendajat

Aug 10

Põhja-Tallinna linnaosavanem Raimond Kaljulaid imestab sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaadi Rainer Vakra üle, kes räägib korvpallivõrkudest ja romudest, mitte linna arendamisest. Kaljulaid sõnas, et kõik saavad loomulikult aru, et autode pooleks lõikamine ja korvpallivisked on valimiskampaania, kuid sedagi tuleks teha siiski sisukalt. „Vakra ei anna endale hästi aru, mis ametikohale ta kandideerib. 

Ligi 700 miljoni eurose eelarve ja tuhande inimesega organisatsioon juhib Eestimaa pealinna ja nõuab rohkemat kui võrgukeste ülesriputamist. Oleksin väga mures, kui linnapeaks saaks inimene, kes juhina raiskaks väärtuslikku aega korvpallilaudadele ronides,“ sõnas ta. Keskerakondlase arvates on seejuures suurim probleem, et midagi rohkemat pole olnud sotsiaaldemokraatide programmist kuulda, nagu ka nende esinumbritest. „Peaasjalikult paneb mind imestama see, et linnapeakandidaadiks on nimetatud inimene, kelle võimetes selles ametis ei saa kindel olla,“ ütles Kaljulaid, kelle arust on Vakra korvpalliaktsiooniga tõestanud, et temast võiks pärast õppetööd saada mõne linnaosa terviseedendaja, mis on väga tähtis töö, kuid pole linnapeaamet, mis nõuab suuremat poliitilist kaliibrit.

Ainuüksi Põhja-Tallinnas on linnaosavanema kinnitusel sel aastal ehitatud kergliiklusteid ratturitele, paigaldatakse tänavaspordi elemente, ehitatakse Sõle tänavale korralik spordikeskus ujulaga, avatud on uus jalgpallistaadion ja tehakse palju muud. „Need on tõepoolest linnavalitsuse taseme küsimused,“ sõnas ta. Kaljulaid leidis, et Vakra ei soovi tõenäoliselt vastanduda Keskerakonna hüüdlausele „Teised lubavad, meie teeme“ ning näitab, et temagi püüab. Paljuski on see paraku näiline. „Sotsiaaldemokraatide linnapeakandidaat osales ka Stroomi ranna talgutel, tegi seal mõned Facebooki pildid ja lahkus. Samal ajal jäime meie randa koristama,“ tõi Põhja-Tallinna linnaosa vanem näite.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela