Tähtvere vallavanem Rein Kokk astus Keskerakonda

Aug 22

Tartu linnaga liituvat Tähtvere valda 15 aastat juhtinud vallavanem Rein Kokk liitus Keskerakonnaga ning kandideerib ka oktoobris peetavatel Tartu volikogu valimistel Keskerakonna nimekirjas. „Just Keskerakonnal on praegu kõige terviklikum nägemus, kuidas ühinevad omavalitsused – Tähtvere vald ja Tartu linn -- koos edasi eksisteerima hakkama peaksid. Seega on Keskerakonnaga liitumine asjade loomulik käik,“ selgitas Rein Kokk.

 Koka sõnul sai koostöö Keskerakonnaga alguse juba pärast eelmisi kohalikke valimisi, mil just Keskerakond oli Tartus ainuke, kes käis välja Suur-Tartu arendamise idee ja seda ajal, mil teised poliitilised jõud olid naaberomavalitsuste suhtes pigem kahtleval seisukohal. „Tähtvere vald on orgaaniliselt niikuinii seotud Tartu linnaga, olles muuhulgas oma metsade ja kauni loodusega tartlaste puhkealaks, samal ajal kui suur osa tähtverelasi töötab Tartus,“ selgitas vallavanem liitumise tagamaid. Samas on tema sõnul mitmeid suuri projekte plaanis (näiteks Kärevere sadama väljaehitamine), millega vald üksi raskustesse jääks. Nii oligi Koka sõnul linna ja valla ühinemine loogiline.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela