Raimond Kaljulaid: valimised peavad olema sisulise debati, mitte harrastusteatrite aeg

Aug 22

Keskerakonna juhatuse liikme Raimond Kaljulaidi sõnul püüab IRL-i linnapeakandidaat Raivo Aeg korrata Eerik-Niiles Krossi aastatetagust edukat kampaaniat Tallinnas, kuid nii nagu sageli - hea filmi teine osa ei pruugi olla sama hea kui originaal. 

“Olen päris kindel, et tallinlaste enamus eelistaks linnavalitsuse ees tossutamise ja romude pooleks lõikamise asemel näha ja kuulda sisulist mõttevahetust Eesti Vabariigi pealinna tuleviku üle. Mis saab tasuta ühistranspordist, mis saab eakate pensionilisast, kas Tallinn saab korraliku rattateede võrgustiku või ei saa. Sellist debatti tahame ka meie. Meie linnapeakandidaadi Taavi Aasa tugevuseks on teadmised ja pikaajaline kogemus Tallinna juhtimisest,” ütles Kaljulaid.

Ta lisas, et napakad kampaaniad ei ole Tallinnas üldiselt varem edu toonud. “Tallinn on ligi 700 miljoni eurose aastaeelarvega suurim kohalik omavalitsus Eestis. Linnapeakandidaat peab näitama, et suudab tuhandete töötajate ning sadade tuhandete inimeste elukorraldust puudutava ülesandega pädevalt ja kindlalt toime tulla. Möödunud valimistel proovis samasugust harrastusteatrit linnavalitsuse ees näidata Valdo Randpere. Kukkus samuti läbi. Ma ei ennusta Aegile suuremat edu kui Randperele,” ütles Kaljulaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela