Simson lubab linnapeakandidaadina Pärnusse tasuta ühistransporti

Aug 25

Keskerakonna linnapeakandidaadiks kohalikel valimistel Pärnu linnas on majandus- ja taristuminister, Keskerakonna aseesimees Kadri Simson, kes lubab edu korral asuda ametisse Pärnu linnapeana. Simson sõnas, et linn peab pakkuma paremaid lahendusi nii noortele kui ka eakamatele, peredele ja ettevõtetele. 

Eesootavaid valimisi võtab ta täie tõsidusega. „Pärnu linnapea ametikoht on äärmiselt vastutusrikas, olen valmisedu korral selliseks väljakutseks valmis. Meil on võimekust olla Eesti üheks erilisemaks keskuseks,“ sõnas linnapeakandidaat. Simsoni sõnul saab Pärnu keskerakondlaste peamiseks lubaduseks tasuta ühistranspordi kehtestamine kogu Suur-Pärnu omavalitsuses. „Kui 2018. aasta juulikuust saab maakonnaliinidel tasuta sõita, siis oleks õige, et sama põhimõte rakenduks ka linnaliinidel. Suur-Pärnu tekkimise järel vajab ühistransport ka tihendamist ning omavalitsuses ei tohi tekkida olukord, kus äärealad on justkui vähemtähtsad,“ rääkis Simson.

Ta lisas, et kogu linnas tuleb edaspidi välja ehitada terviklik kergliiklusteede võrgustik ning tagada, et koolid Audrus, Paikusel ja Tõstamaal jääksid ka pärast valdade ühinemist tegutsema ja heal tasemel haridust pakkuma. Peamiste valimislubaduste hulgas on ka kaua oodatud kolmanda silla rajamine, kesklinnas asuva Noorte maja ehitus, eakate elukalliduse toetuse taastamine ning linnas asuvate hooldekodude seisukorra parandamine.

Keskerakonna esimehe Jüri Ratase sõnul on Kadri Simson nii Riigikogus kui ka ministriametis näidanud, et on võimekas juht, kes viib oma lubadused ellu. „Olen veendunud, et Kadri Simson oleks parim Pärnu linnapea. Pärnu Keskerakonna kandidaatide seas on inimesi, kellel on kogemusi kohalikul tasandil ning ka neid, kes on tegevad riigis. Usun, et seesugune kooslus suudab mõelda suurelt ning viia Pärnu inimeste elu edasi,“ lõpetas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela