Tantsuõpetaja Merle Klandorf kandideerib Keskerakonna nimekirjas Pirital

Aug 31

Pirita halduskogu liige Merle Kandorf kandideerib kohalike omavalitsuste valimistel Keskerakonna nimekirjas ning toetab erakonna mõtet tasuta huviringist igale lapsele. Klandorf sõnas, et Keskerakonna ideed ühtivad enim tema maailmavaatega ning tõi välja Keskerakonna lubaduse tagada igale lapsele tasuta huviringi oma kooli juures. „Keskerakonna juhitud linnavalitsus on alati huviala- ja spordiringe toetanud.

 Loodud on õpilaste spordiringide pearahasüsteem, mille tulemusena ringides osalejad ei pea maksma täies mahus oma spordiharrastuse eest,“ sõnas Klandorf, et tasuta huviring on õige jätk seni tehtule. Ta tõdes, et teiste erakondade valimisplatvorme vaadates ei näe seal nii laiapõhjalist huvialade ja spordi toetamist. „Tallinn on palju investeerinud spordirajatistesse, nagu Tondiraba jäähall, Merivälja kooli ujula, Sõle tänava Spordikeskus ja Kalevi Spordihall. Korda teeme ka Eesti Rahvusstaadioni – Kalevi staadioni,“ lisas ta.

Oluline on tema sõnul ka see, et Keskerakond ei anna katteta lubadusi, sest kõik öeldu omab ka rahalist katet. „Kui sotsiaaldemokraadid lubavad tasuta lasteaialaste toitlustust, siis Keskerakond alustab sellega kohe. Paljudel valimisliitudel puudub aga valimisplatvorm üleüldse või on ebaselge,“ tõdes ta. Pirita halduskogu kuulub Klandorf haridus- ja kultuurikomisjoni ning lahenduse saavad tema sõnul linnaosas mitmed murekohad. „Keskerakonna Pirita tegevuskavas on kirjas Lillepi pargis pere mänguväljaku ja koerte mänguväljaku rajamine, Pirita Kose lasteaia uue hoone ehitus, Padriku lasteaia laiendamine ja parkla valgustuse väljaehitamine. Samuti toetame Sisekaitseakadeemia uue õppekompleksi rajamist, korrastame Maarjamäe memoriaali ja rajame mitmeid kergliiklusteid,“ loetles ta eesmärke Pirital.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela