Korb: peaministri reitingut kasvatas aktiivne, mitte rahulik suvi

Sept 01

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et sel aastal polnud suvi poliitikas kaugeltki vaikne ning peaministri reitingu kasv on seotud hea tööga peaministrina ja erakonna esimehena. Korb sõnas, et valimiste aastal pole opositsioon suvepuhkusel ning kriitikanoolte pildumisse on korduvalt kaasatud isegi Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip, kes peaks olema poliitiliselt sõltumatu.

Siiski pole see kriitika aga tõsiseltvõetavust saavutanud ning seda näitab nii peaministri kui ka Keskerakonna kõrge reiting. „Aasta alguses hirmutas Reformierakond inimesi maksutõusude, majanduse languse, välispoliitika muutumisega ja kõige muuga. Täna, mil majanduskasv näitab rekordkasvu, inimeste palgad tõusevad ning vastu on võetud otsused tervishoiu lisarahastamiseks ning tulumaksu vaba miinimumi tõstmiseks 500 euroni, on tegelikkus opositsiooni toonasest jutust kardinaalselt erinev,“ rääkis Keskerakonna peasekretär.

Niisamuti on tema sõnul oluline ka see, et Eesti on edukalt alustanud Euroopa Liidu eesistujamaana ning seda on positiivselt hinnanud ka meie riigi välispartnerid. „Töökoormus, mis selle ülesandega kaasneb on peaministrile ja meie ministritele tohutu. See pole jäänud inimestel märkamata ja seda hinnatakse,“ sõnas Korb. Ta lisas, et kuigi uuringus hinnati peaministri ametis hakkamasaamist, usub ta, et positiivsena nähakse ka Jüri Ratase tööd erakonna esimehena. „Kuigi suvi on Keskerakonna jaoks olnud mitmeski mõttes keeruline, läheb erakond valimistele vastu suure valijate toetuse ja tugeva meeskonnana. See näitab selgelt, et ligi 15000 inimesega organisatsiooni on tasakaalukalt ja läbimõeldult juhitud,“ leidis Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela