Keskerakonna nimekirjas Tallinnas kandideerib rekordarv inimesi

Sept 05

Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb ja linnapeakandidaat Taavi Aas andsid täna üle erakonna kandidaatide nimekirja Tallinna linna valimiskomisjonile. Erakonna nimekirjas Tallinnas kandideerib 508 inimest. 

Korb sõnas, et erakonnas kandideerib sel korral rekordarv inimesi, mis näitab, et Keskerakond on Tallinna linna, aga ka riiki juhtides teinud head tööd. „Inimesed soovivad enda kodukohta panustada just Keskerakonna nimekirjas, sest näevad, et positiivsed ettevõtmised saavad koos tehtud,“ rõhutas Korb. Linnapeakandidaat Taavi Aas rõhutas samuti, et Keskerakonna nimekiri on sama suur kui kõigil teistel erakondadel pealinnas kokku. Ta sõnas, et kohalike omavalitsuste valimisteks on Keskerakonnal sisukas ja läbimõeldud programm ning hea meeskond. „Lisaks tugevatele esinumbritele on meie nimekirjas väga palju inimesi erinevatelt elualadelt, kes tuntud ja tegusad nii oma kodupiirkonnas kui kaugemalgi. Meie eesmärk on teha parim võimalik tulemus,“ sõnas Aas.

Ta lisas, et valimised on ideede võistlus ning Keskerakond on oma valimisplatvormi koostanud realistlikult ja inimeste soove arvestavalt. „Meie loosung „Teised lubavad, meie teeme!“ kannab edasi mõtet, et sõnu me niisama ei pillu ning meil on näidata selleks ette ka väga palju olulisi asju, mis aastate jooksul tehtud. Tallinn on jõudsalt arenenud, oleme võtnud kasutusse innovaatilisi ideid, nagu tasuta ühistransport ning häid ideid jagub meil veel,“ kinnitas Aas, kes tõi erakonna valimisplatvormist muu hulgas välja näiteks pensionilisa tõstmise 100 euroni, ravijärjekordade vähendamise, tasuta huviringi ja rannapromenaadi ehituse.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela