Endine kergejõustiklane Rein Tölp astus Keskerakonda ja kandideerib valimistel

Sept 13

Endine sporditegelane ja praegune Eesti Pensionäride Ühenduse Liidu tegevjuht Rein Tölp astus EKRE ridadest Keskerakonda ja kandideerib kohalikel valimistel Pirital. Tölp ütles, et Keskerakonna ideed ja mõtted Tallinna arendamisel on olnud talle koguaeg meeltmööda. 

„Olen olnud tegev nii Pirita halduskogus kui ka pensionäride ühenduse esindajana kontaktis Tallinna linnaga. Tallinn ja Pirita on viimastel aastatel arenenud õiges suunas ning see teeb head meelt.“ Rein Tölbi hinnangul peab ta oluliseks, et Keskerakond seisab väärikas eas olevate Tallinna linna elanike huvide eest. „Pensionilisa, eakate ravimisoodustus ning tugev sotsiaalhoolekandesüsteem pealinnas on asjad mis on hästi tehtud. Pean oluliseks, et tuleviku arendatakse just tervikliku tervishoiusüsteemi ning Tallinna arstiabi järjekorrad lüheneksid,“ sõnas endine sportlane. „EKRE puhul hakkas mind enim häirima pidev vastandumine ning erakonna sisekultuur. Otsustasin pöörata poliitikas uue lehekülje ning minna seekord valimistele vastu Keskerakonna ridades Pirital,“ lausus Tölp.

Rein Tölp kandideeris viimastel Riigikogu valimistel Kesklinna, Lasnamäe ja Pirita valmisringkonnas ning kogus 225 häält.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela