Aas: spetsialistidest koosnevat meeskonda ette heita on naeruväärne

Sept 22

Keskerakonna linnapeakandidaat Taavi Aas sõnas EPLi lugu kommenteerides, et spetsialistide kandideerimist tuleks tervitada, mitte neid ja erakonda seepärast süüdistada. Täna kirjutas Eesti Päevaleht, et 38% Keskerakonna nimekirjas kandideerivatest inimestest olevat linnavalitsuse või linna allasutustega seotud. 

Tegevlinnapea Taavi Aas peab sellist metoodikat aga absurdseks. „Kui lisatakse juba haiglas töötav kandideeriv kirurg artiklisse, mis räägib justkui oma koha pärast kandideerimisest, siis pole see tõsiseltvõetav,“ ütles Aas. Ta lisas, et kui koolidirektorid või kultuuritöötajad on leidnud, et Keskerakond teeb nende valdkonnas kõige enam ja otsustavad seetõttu kandideerida, on see ainult tervitatav, sest oma ala spetsialistide vajadust poliitikas on justnimelt alati rõhutatud. Konkurentide hädakisa, et inimesed kandideerivad kuidagi sunniviisiliselt, peab ta aga naeruväärseks ja hirmuks valimistulemuse ees. “IRLi meeskonnas kandideerib äsja linnalt väga suure investeeringu saanud kooli direktor ja sotsiaaldemokraadid reklaamivad lasteaia direktorit. Oleme inimeste hirmutamisega järelikult kehva tööd teinud,“ ironiseeris Aas.

Aas kordas ka, et oponentide ähvardused vallandada inimesi nende erakonda kuuluvuse tõttu on ennenägematult ebademokraatlik ning selle eest peaks vabandama. „Mind üllatab, kuidas linnavalitsuse või allasutuste töötajaid hoitakse täiesti muuseas hirmu all ja see ei pälvi mingisugust kriitikat. Mõtleme korraks, kui Keskerakond oleks valitsusse minekul öelnud, et ministeeriumites, riigiettevõtetes ja erinvates asutustes tehakse suurpuhastus reformierakondlastest. Ei usu, et seda vaikides oleks aktsepteeritud,“ tõdes Aas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela