Taavi Aas: inimesed hindavad positiivset lähenemist, vastandumine ei tööta

Sept 25

Ülekaalukas liidripositsioon linnapeakandidaadina Turu-Uuringute ASi arvamusuuringus annab Taavi Aasa sõnul märku, et inimesed tahavad rohkem positiivset lähenemist. Eesti Rahvusringhääling avaldas täna Turu-Uuringute ASi arvamusküsitluse, mis näitas Taavi Aasale 36-protsendist toetust, mis oli kaks ja pool korda kõrgem järgmisest konkurendist.

 „Olen väga tänulik ülekaaluka toetuse eest. Nii suur usaldus näitab, et positiivne lähenemine töötab. Inimesed toetavad tasuta ühistranspordi jätkumist, Gustav Adolfi Gümnaasiumi maja valmimist, uute busside tulekut Tallinna tänavaile, merepromenaadiga Reidi tee kavandamist,“ ütles Aas. „Kui mõne meie konkurendi ainsaks ideeks on Keskerakonna ainuvõimu lõpetamine, siis ideid paraku pole. Vastandumine ei toimi. “

Aasa sõnul on tal eriti hea meel, et toetusnumbrid on head kõigis elanikkonna rühmades. „Ei ole nii, et on eestlaste Tallinn ja venelaste Tallinn, on üks Tallinn. Linnavalitsus peab teenima erinevate rühmade huve,“ sõnas Aas. Aasa sõnul on valimisteni siiski päris palju aega ja ta kinnitas, et palju tööd on veel ees. „Toetuses pole midagi enesestmõistetavat, selle nimel on vaja veel kõvasti pingutada.“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela