Reformierakond valetab oma reklaamides maksu- ja julgeolekupoliitika kohta

Sept 28

Keskerakond taunib Reformierakonna valimiste eelset reklaami, milles inimestele valetatakse Keskerakonna kohta, et neid Reformierakonna poolt hääletama meelitada. Keskerakonna kampaania ühe juhi ning juhatuse liikme Raimond Kaljulaidi sõnul on Reformierakond avaldanud reklaami, milles on mitmeid otseseid valeväiteid.

 Kaljulaidi sõnul on Reformierakonna reklaamis toodud väited lihtsalt valed. “Näiteks räägitakse Reformierakonna reklaamis “järsust maksutõusust”, kuigi on teada, et mingt järsku maksukoormuse tõusu ei ole. Reformierakond väidab reklaamis ka seda, et Keskerakond on “Eesti NATO liikmelisuse kahtluse alla seadnud”, mida erakond ei ole kindlasti teinud ega tee. Samuti ei ole Keskerakond teinud midagi sellist, mida saaks nimetada “Pealinna koolide venestamiseks” ega tasu enam Savisaare kohtukulusid, mida samuti Reformierakonna reklaamis väidetakse,” ütles Kaljulaid.

Keskerakond avaldab kahetsust, et Reformierakond on kampaania viimastel nädalatel läinud rahvustevaheliste pingete ja vastuolude õhutamise ning valitsuse maksupoliitika kohta valetamise ja julgeolekupoliitika aluste õõnestamise teed. “Kohalike valimiste edu nimel ei maksa selliseid asju teha. Ükski lisakoht kohalikus volikogus ei ole seda väärt, et õhutada rahvuspingeid ja lõhkuda Eesti ühiskonda ning hirmutada inimesi kaitsepoliitika küsimustes. Keskerakond ei lähe kindlasti sellega kaasa. Me ei hakka tegema omalt poolt reklaame, mis sellele vastaksid. Jääme positiivseks ja tulevikku vaatavaks erakonnaks,” ütles Kaljulaid.

Kaljulaid viitab kõnealusele Reformierakonna klipile: https://www.youtube.com/watch?v=nK6En8Xu-gs

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela