Peaminister Ratas hääletab täna Pirital

Okt 10

Peaminister Jüri Ratas osaleb täna Tallinna linna volikogu eelhääletamisel oma kodulinnaosas, Pirita linnaosa valitsuses kell 12.20. Kõigis jaoskondades on võimalik eelhääletada veel täna ja homme kell 12-20. „See on esimene kord, kui valimised toimuvad uute piiridega omavalitsustes. Need kohalikud valimised viivad lõpuni haldusreformi ja Eesti inimeste aktiivne osavõtt on erakordselt tähtis. Mul on hea meel, et valimisaktiivsus püsib eelhääletamisel tublil tasemel. 

Tänavu saavad esimest korda oma hääle anda ka noored alates 16-st eluaastast. Kutsun siinjuures kõiki hääletama, sest meie kohalik elu edeneb just nii hästi kui palju me ise oma kodukandi küsimustes kaasa räägime ja otsustame,“ ütles peaminister Jüri Ratas. Tänavustel kohalikel valimistel on eelhääletus olnud aktiivsem kui mullu. Eilse seisuga oli kohalike omavalitsuste volikogude valimistel hääle andnud 167 359 inimest, mis moodustab 15,2 protsenti valijate üldarvust. Nelja aasta eest toimunud kohalikel valimistel oli sama ajaga oma hääle andnud 121 443 valijat, mis moodustas 11,2% valijate üldarvust. Elektrooniliselt saab hääletada aadressil www.valimised.ee kuni 11. oktoobri kella 18-ni. Valimispäeval, 15. oktoobril saab hääletada ainult oma elukohajärgses valimisjaoskonnas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela