Aas IRLile: Aeg oleks kampaaniaretoorikast lahti lasta

Okt 17

Keskerakonna linnapeakandidaat, tegevlinnapea Taavi Aas sõnas, et IRLi otsus loobuda kohtumisest näitab, et kampaaniaretoorikast hoitakse kramplikult, kuid sama edutult kinni kui valimistel. Aasa sõnul on Raivo Aegi põhjendus korruptsiooni sallimise osas otsitud vabandus ning valijad peaksid küsima, miks keeldub IRL oma valimisprogrammi täitmise võimalust pealinnas isegi arutamast.

 „Kui on konkreetseid ettepanekuid linnajuhtimise parandamiseks, siis saab seda teha linna juhtides, kuid selle üle ei soovi IRL isegi arutada mitte, mis on pehmelt öeldes kummaline,“ kommenteeris Aas. Samuti soovitas Keskerakonna tegevlinnapea Aegil pöörduda õiguskaitseorganite poole, kui on konkreetseid süüdistusi. „Aastast 2005 politsei peadirektori ja hiljem kaitsepolitsei peadirektori ametit pidanud Aegi suust on eriti kummastav kuulda jutust korruptsioonist pealinnas,“ sõnas Aas ning lisas, et korruptsioon on igal juhul taunitav, kuid ei ole pealinnas kindlasti põhiküsimus. „Seda leidsid 15. oktoobril pealinlased ja ilmselgelt oma varasemal tööpostil ka Raivo Aeg,“ rõhutas Aas.

Keskerakond on avaldanud soovi kohtuda kõigi erakondadega, et arutada erinevaid ideid Tallinna arengus ning kaardistada puutepunkte juhuks, kui otsustatakse alustada koalitsiooniläbirääkimistega. Kohtutud on Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga ning kokku saadakse ka sotsiaaldemokraatidega. IRL ja Reformierakond on keeldunud kohtumisest.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela