Ratas: Noortekogu roll valimistel saab olema oluline

Nov 11

Täna toimub Tallinna Loomaaia keskkonnahariduse keskuses Eesti Keskerakonna Noortekogu XIV kongress, kus valitakse organisatsioonile uus esimees ja juhatus. Noori käis sõnavõtuga tervitamas ka Keskerakonna esimees ja peaminister Jüri Ratas, kes tänas noori seni tehtu eest ning kutsus üles minema üheskoos erakonnaga vastu 2019. aasta suurele eesmärgile, milleks on Riigikogu valimiste võit. 

„Keskerakonna Noortekogu panus Keskerakonna kohalike omavalitsuste valimiste võidus nii üle Eesti kui Tallinnas oli märkimisväärne. Ma tänan teid!“ sõnas Keskerakonna esimees Jüri Ratas oma kõnes. Ta lisas: „Võin täie kindlusega öelda, et erakonna juhatus soovib aasta ja nelja kuu pärast Riigikogu valimisteks välja pandavas 125 liikmelises nimekirjas kandideerimas näha noortekogu liikmeid. See on teie võimalus ja ma loodan, et te võtate seda tõsiselt.“ Jüri Ratas kiitis noori suurenenud aktiivsuse eest sotsiaalmeedias ning kutsus üles hoidma ühtset meeskonnana.

Keskerakonna Noortekogu korraldab korra aastas üldkoosoleku, kus valitakse noortekogule uus esimees ja kaheksa valitavat noortekogu liiget. Keskerakonna Noortekogu esimees kuulub Keskerakonna põhikirja alusel ka Eesti Keskerakonna juhatusse.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela