Taavi Aas ja Mihhail Kõlvart: Ardo Ojasalu ja niinimetatud Korruptsiooniradar tegelevad valetamisega

Dets 19

Niinimetatud MTÜ Korruptsiooniradar tegeleb valetamisega nii Reidi tee kui Tondiraba spordikeskuse küsimuses, teatasid täna Mihhail Kõlvart ja Taavi Aas kommenteerides väljajagatud Valge Kampsuni auhindu. „Niinimetatud Korruptsiooniradar teatas, et Reidi tee menetlus on hämar ja hanked on kallutatud. Ühing ei suuda selliseid väiteid mitte millegagi tõendada ja seega on tegemist tavalise laimuga poliitiliste eesmärkide nimel,“ ütlesid Tallinna linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart ja Tallinna linnapea Taavi Aas ühisavalduses.

„Lisaks võltsib ühing otseselt reaalsust kui ütleb, et linnavalitsus pole reageerinud Tondiraba spordikeskuses ilmnenud probleemidele,“ lisasid Aas ja Kõlvart. „Esiteks on linnavalitsus ise algatanud auditi ja tellinud ka järelauditi. Teiseks on linnavalitsus keskuses ellu viinud vajalikud kaadrimuudatused. Kolmandaks on Tallinna linna sisekontroll antud küsimuses kaks korda pöördunud politsei poole. Ja neljandaks on linnavalitsus ise auditi järeldused istungil avalikuks teinud.

Kui linnavalitsus poleks seda avalikuks teinud, ei teaks Ojasalu sellest mitte midagi.“ Aas ja Kõlvart osutasid, et halli tegevus on viimase aasta jooksul oluliselt paranenud ja Tondiraba hall täidab kogu Eesti spordimaastikul nüüdseks asendamatut rolli, kuna seal toimub suurem osa tähtsamaid võitlusspordi ja uisuüritusi. Ühtlasi paluvad linnajuhid Tondiraba spordikeskusele töörahu. Aas ja Kõlvart sõnasid, et kui niinimetatud Korruptsiooniradari tegevust juhib vilunud maksude optimeerija Ardo Ojasalu, on kommentaarid ilmselt liigsed. „Ilmselgelt pole siin sooviks linna töö parandamine, vaid väärinfo levitamine poliitilistel eesmärkidel.“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela