Keskerakond arutas Edgar Savisaare ajaloonõunikuna jätkamist

Dets 20

Täna kogunenud Keskerakonna juhatus otsustas, et Edgar Savisaar ei jätka erakonna ajaloonõunikuna. Keskerakonna loomisesse ja arengusse panustanud endisele esimehele pakutakse tuge aga ka edaspidi. Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et eesmärk oli arutada, mil moel endist esimeest edaspidi toetada. Ratas kinnitas, et ajaloonõunikuna Edgar Savisaar ei jätka, kuid ühiselt leiti, et endist esimeest tuleb võimalusel siiski aidata. 

„Kuigi Edgar Savisaar eelistas valimistel Keskerakonnast poliitiliselt eemalduda, ei saa alahinnata tema panust erakonna ülesehitamisel ning Tallinna ja Eesti arengus. Kindlasti on juhatuse otsuse taga ka inimlik aspekt,“ ütles Ratas. Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb sõnas, et ajaloonõuniku koha asemel hakkab erakond edaspidi endist esimeest toetama 1000 euroga kuus. „Toetus pole sama suur, kui oli ajaloonõuniku palk, kuid on siiski märkimisväärne summa ja täiendav sissetulek inimesele, kes on erakonna, aga ka Eesti inimeste heaks palju teinud,“ ütles Korb.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela