Haapsalu abilinnapea liitus Keskerakonnaga

Jan 05

Haapsalu abilinnapea, pastor ja ühiskonnategelane Peeter Vikman liitus Keskerakonnaga. Varasemalt ühtegi erakonda kuulunud Vikmani sõnul on Keskerakonna juhitud poliitika toonud mitu käega katsutavat positiivset muudatust ka Haapsalule. Vikman sõnas, et peaminister Jüri Ratase juhitud valitsuse otsused, näiteks madalat ja keskmist palka teenivate inimeste aitamine läbi tulumaksu vaba miinimumi kasvu ning omavalitsuste tulubaasi tõus, väärivad toetamist. 

„Eelmisel aastal jäi keskmine palk Läänemaal alla tuhande euro, mistõttu on tulumaksureform ja 64 lisaeurot inimestele kahtlemata oluline summa,“ rõhutas noori ja puuetega inimesi toetava MTÜ Nodituba juhatuse liige. Positiivne on Vikmani sõnul ka omavalitsuste tulubaasi tõus, tänu millele saab linn enam investeerida ning toetada seniseid tegevusi, näiteks laiendada linlastele pakutavaid teenuseid ja tõsta linnaeelarvest palka saavate töötajate tasu. „Rõõm on, et oleme nägemas Haapsalu raudtee taastamisel esimesi reaalseid samme. Valitsus on otsustanud välja ehitada Riisipere-Turba vahelise lõigu ja loodan, et Haapsalu inimesed saavad mõne aasta pärast taas kasutada rongiühendust Tallinnaga,“ rääkis Vikman.

Keskerakonna Läänemaa piirkonna juht Jaanus Karilaid sõnas, et iga erakonna jaoks on niivõrd suure kogemustepagasiga ja teadmistega inimese liitumine erakonnaga väga positiivne. „Enam kui kaheksa aastat abilinnapea ametit pidanud ning erinevaid inimesi abistavates mittetulundusühingutes osalenud Vikmanil on kindlasti ideid, mida saame ühiselt Haapsalu, aga ka terve Eesti heaks ellu viia,“ rõhutas Karilaid.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela