Mihhail Kõlvart: Reformierakonna umbusaldusel puudub sisu

Jan 10

Keskerakonna aseesimees ja Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart sõnas opositsioonierakondade poolt Kadri Simsonile avaldatud umbusaldusavaldust kommenteerides, et Reformierakonna jätkuv katse siduda minister Simsoni isikut korruptsioonikahtlustustega põhinevad valedel, mis on juba ümber lükatud. Kõlvarti hinnangul puuduvad opositsiooni umbusaldusel sisu ja legitiimsed põhjused. 

„Hetkel tundub, et kogu umbusaldusavaldus on ellu viidud vaid selleks, et saaks kedagi umbusaldada ning pilti tõusta. Reaalsed põhjendused umbusaldusavalduse esitamiseks puuduvad. Ning kui argumendid ei pea vett ja sisu on puudulik, üritatakse seada inimese professionaalsust kahtluse alla läbi tema sotsiaalsete sidemete ning selles minnakse lausa isiklikuks. Kui vaadata seni välja toodud etteheiteid, siis need tuginevad, kas juba ümber lükatud valeväidetel või hoopis maailmavaatelistele erinevustele. Seega soovitan opositsioonil tegeleda sisuliste teemadega,“ sõnas Tallinna Linnavolikogu esimees Mihhail Kõlvart.

Kõlvart tuletas meelde, et Reformierakond oli ka viis aastat tagasi Tallinnas alguse saanud tasuta ühistranspordi osas kriitiline, kuid on ajapikku olnud sunnitud enda retoorikat muutma. „See, et Reformierakonnale tasuta ühistransport ei meeldi, ei ole mingi saladus. Nad on püüdnud seda ka Tallinnas maha teha. Minister Simsoni veetav tasuta ühistranspordi kava käib otseselt vastu Reformierakonna poliitikale, mis nägi ette maaelu vaikset hääbumist. Keskerakond seisab sellele vastu ja usun, et tasuta maakonnasisest bussitransporti saadab maapiirkondades sarnane edu nagu Tallinnas. Reformierakondlastel oleks mõistlik anda antud projektile aega, et saaks seejärel taas tõdeda, et ettevõetud samm oli õige,“ lõpetas Mihhail Kõlvart.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela