Jüri Ratas: Riigikogu usaldas Kadri Simsonit

Jan 10

Soovin tänada Riigikogu, kes andis täna majandus- ja taristuminister Kadri Simsoni senisele tööle ja ametis jätkamisele oma tugeva heakskiidu. Kuna kaalukaid ega selgeid põhjuseid opositsioon ministri umbusaldamiseks välja ei toonud, siis ei saatnud ka seekordset poliitkabetamist ootuspäraselt edu. Kadri Simson on professionaalne ja pühendunud minister, aga eelkõige siiras inimene. 

Ministrina seisab ta kauaoodatud taristuinvesteeringute elluviimise, maakondliku ühistranspordi arendamise ning Eesti majanduse elavdamise eest, valmistades muuhulgas ette Tallinna Sadama börsile viimist ning jätkates „Laevad Eesti lipu alla“ projektiga. Inimesena ei ole ta kindlasti ära teeninud süüdistusi, mida osad opositsioonisaadikud on tema suunas kergekäeliselt heitnud. Ma tänan Kadrit senise pühendunud töö eest ning soovin talle palju jõudu ja edu edasiseks! Loomulikult on viimasel ajal toimuvas tunda Riigikogu valimiste lähenemist, mistõttu on kasvanud kriitika valitsuse otsuste ja liikmete pihta.

Sisulised etteheited on alati teretulnud ning annavad meile võimaluse vigu parandada ja tugevamana edasi minna. Poliitikuna tuleb alati osata väärt nõuandeid hinnata. Sisuline debatt nõuab pühendumust ja pingutust. Mulle tundub, et seekord vahetati töö ja vaev parlamentaarsete võtete vastu, mis on hõlpsamad, kuid tekitavad jälle selle võrra rohkem kära. Marju Lauristin on öelnud, et kui poliitika muutub ajalooks, siis muutub ta ühtlasi kultuuriks. Seetõttu loodan, et suudame valijatele ja kõigile eestimaalastele Riigikogu valimisteni jäänud 14 kuu jooksul pakkuda siiski märksa enamat.

Jüri Ratas,

Keskerakonna esimees, peaminister

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela