Mihhail Korb: 101 kohtumisega soovime kaasata inimesi aktiivsesse poliitikasse

Jan 23

Haapsalust sai täna alguse meie 101 rahvakohtumist!

“Mõttetalgute eesmärk on kohtuda inimestega erinevates Eesti paikades, et Eesti Vabariigi 100. juubeliaastal kuulata kohalike elanikke probleeme ning võimalusel leida neile lahendus,” teatas Keskerakonna peasekretär Mihhail Korb pressiteate vahendusel. “Samuti arutatakse üritusele kokku tulnud inimestega ideid, mida järgneva aasta jooksul ellu viia.” 

Korbi sõnul on Keskerakond tuntud selle poolest, et käiakse inimestega silmast-silma kohtumas. „Rahvakohtumistel jääb tihti kõlama hääl, mis Toompeale ei jõua ning seetõttu peamegi oluliseks luua rahvaga vahetu kontakt, et paljud mured saaksid kuulatud ning riigikogus tõstatatud,“ ütles Korb. Tema sõnul on sarnased kaasamisüritused Tallinnas saanud väga positiivset vastukaja ning seetõttu otsustati seda rakendada ka üle Eesti.

Ürituste sari 101 kohtumist Eestimaal toimub terve 2018. aasta vältel ning tänase seisuga on kokkulepe olemas ligi 40 paigaga üle Eesti.

„Meie kindel eesmärk on aasta jooksul siiski kõik 101 kohtumist ära pidada, sest nagu näitas ka tulumaksureformi teema ümber olnud segadus, siis paraku jäävad paljud muudatused inimestel ebaselgeks ning seetõttu on sellised kohtumised hädavajalikud,“ lisas Korb.

Lääne Elu, 23.01.2018
Urmas Lauri

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela