Mölder: nõukogudeaegse mõtteviisiga Ardo Ojasalu ei saa jätkata komisjoni juhina

Veebr 09

Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni (ERJK) liige Tõnis Mölder (Keskerakond) taunib komisjoni esimeest Ardo Ojasalu, kelle arvates tuleks enne panna inimene vangi ja siis leida selleks alles põhjus. Mölderi arvates ei tohiks sellise mõttemalliga isik komisjoni juhtimist jätkata. 

Mölderi sõnul komisjon alles analüüsib Tallinna linnameedias juhtivate Keskerakonna liikmete kohta avaldatud artikleid ning sellised sõnavõtud on ERJK esimehele kohatud ja lubamatud. „Tegemist ei ole 21. sajandi mõtlemisviisiga. Paraku on see Ardo Ojasalu nõukogudeaegne lähenemine, tuginedes vaid oma isiklikele seisukohtadele, et võtame kõigil pead maha ja hiljem vaatame, kas sellel on äkki ka mingi õiguslik alus,“ sõnas Mölder.

Mölder sõnas, et demokraatlikus ühiskonnas oleks väga alarmeeriv kui näiteks kohus lubaks endale samasugust käitumist kui ERJK, mis teeb samuti otsuseid ning peaks lähtuma oma töös seadustest ja õigusaktidest. „On uskumatu, et komisjoni esimees ise ei suuda oma väljaütlemistes neid järgida. Leian, et komisjoni esimees peaks ise kohast loobuma,“ sõnas Mölder.

ERJK esimees Ardo Ojasalu sõnas eile BNSile komisjoni tööd kommenteerides, et saab alles selgeks, kas Tallinna linnapea „Taavi Aas pannakse kohe trellide taha või saab ta veel mõnda aega ringi käia.“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela