Keskerakonna Rakvere osakonna juhina jätkab Siret Kotka-Repinski

Veebr 21

Rakvere linna aastakoosolekul valisid keskerakondlased esimeheks tagasi senise juhi, Riigikogu liikme Siret Kotka-Repinski. Senist osakonna tööd ja juhtimist pidasid liikmed heaks ning seda näitasid ka kohaliku omavalitsuse valimised. 

Kotka-Repinski tänas erakonnaliikmeid usalduse eest ning sõnas, et selle aasta eesmärgiks on Riigikogu valimistel minna välja tugevalt ning ühtselt. „Peaministrierakonnana on meie soov kuulata, mida inimesed Eesti elust arvavad. Selleks toimuvad meil üle Eesti ka rahvakohtumised. Läheme Riigikogu valimistele valimisplatvormiga, mille kõnetab võimalikult paljusid, et järgmises valitsuse koosseisus seisaksime jätkuvalt kõigi Eesti inimeste eest,“ rõhutas riigikogulane.

Koosolekul tõdeti, et eelmine aasta oli Rakvere osakonnale edukas. „See, et Keskerakond räägib üle väga mitme aasta kaasa Rakvere linna arengus, on väga positiivne ning meil tuleb seda usaldust mitte ainult hoida, vaid ka kasvatada,“ sõnas Kotka-Repinski. Lisaks osakonna esimehele valiti ka juhatus, kuhu kuuluvad Triin Varek, Helgi Kreek, Urmas Laht, Liidia Bobkova ja Toivo Keva.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela