Keskerakonna aseesimees: Paabo astus erakonnast välja, kuid 15000 inimese sildistamine pole eetiline

Mär 02

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid sõnas, et on noortevolikogu endise juhiga suhelnud ning viimane astub Keskerakonnast välja. Samas osutas Karilaid, et Postimehe poolt 15000 inimese süüdistamine korruptsioonis on alusetu ja alatu ajalehelt, mis soovib olla objektiivse ajakirjanduse lipulaev. 

Karilaid sõnas, et Triinu-Liis Paabo astub erakonnast välja, et olukord rahakasutusega noortevolikogus saaks selguse ilma poliitilise retoorika ja rünnakuteta Keskerakonna vastu, mille lihtliige ta on. „Kui on olnud eksimusi ja raha väärkasutatud, on see igal juhul kahetsusväärne ning taunitav. Tunnustan, et noor inimene leiab, et oleks vajalik võtta vastutus erakonna ees,“ sõnas Karilaid.

Samas lisas Keskerakonna aseesimees, et on väga mõtlemapanev noore inimese kasutamine Postimehe poolt relvana kogu Keskerakonna süüdistamiseks. „Postimehe karikatuur ja juhtkiri sildistavad pea 15000 erakonna liiget vargaks ja seda ajal, mil pole otsust veel ühegi inimese osas, kes on vaid erakonna lihtliige. Ma pole sarnast lähenemist ja kõikide munade ühte korvi panemist kohanud ei Tallinna Sadama, VEB-fondi ega ämma kappide puhul,“ sõnas Karilaid. „Postimehes esitatud teemakäsitlus Keskerakonna aadressil on igal juhul alusetu ja alatu ega saa olla kuidagi ajakirjandusliku eetikaga kooskõlas. Eriti kurvaks teeb, et seda teeb ajaleht, mis väidab end olevat objektiivse ajakirjanduse lipulaev.“

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela