Keskerakond toetab Nestori ja Eesmaa jätkamist: Riigikogu vajab stabiilset ja töist õhkkonda mitte poliitilist mängurlust

Mär 19

Täna kogunenud Keskerakonna juhatus tegi Riigikogu Keskerakonna fraktsioonile ettepaneku toetada Eiki Nestori jätkamist Riigikogu esimehena ja Enn Eesmaa jätkamist Riigikogu aseesimehena. Samuti otsustas juhatus toetada senist fraktsiooni juhti Kersti Sarapuud ning aseesimehi Erki Savisaart ja Valeri Korbi. 

Erakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et Riigikogu esimees Eiki Nestor ning Riigikogu esimene aseesimees Enn Eesmaa on hoidnud Riigikogu juhatuse töise ja asjalikuna ning on alati parlamendis vajalikku ühisosa otsinud. „Nende asjatundlik ja tasakaalukas juhtimisstiil on eriti oluline olukorras, kui opositsioon on esitamas lühikese aja jooksul juba kolmandat kandidaati Riigikogu juhatusse. Riigikogu vajab stabiilset ja töist õhkkonda mitte poliitilist mängurlust,“ rõhutas Ratas.

Enn Eesmaa tänas erakonna juhatust usalduse eest ning sõnas, et on valmis fraktsiooniliikmete toetusel aseesimeheks kandideerima. „Kuigi Riigikogu võimalik juhtkond kaldub uusi arenguid silmas pidades vägagi saarte poole, võin kinnitada senisele heale koostööle tuginedes, et Riigikogu juhatatakse kõikide Eestimaa piirkondade elanikke silmas pidades,“ naljatas Eesmaa viitega Eiki Nestori, tema ja Kalle Laaneti seotusele just Saaremaa ning Hiiumaaga.

Lisaks tegi juhatus ettepaneku Keskerakonna fraktsioonile toetada senist fraktsiooni juhtkonda: esimehena Kersti Sarapuud ning aseesimeestena Erki Savisaart ja Valeri Korbi. Ratas tõi välja, et Kersti Sarapuu, Erki Savisaare ja Valeri Korbi juhtimisel on Riigikogu Keskerakonna fraktsioon tegutsenud tugeva ja ühtse meeskonnana. „Fraktsioon on kaitsnud Keskerakonna ja valitsuse positsioone ning seisnud järjepidevalt Eesti inimeste heaolu eest,“ rõhutas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela