Keskerakonna fraktsiooni juhina jätkab Kersti Sarapuu

Mär 21

Täna toimusid Riigikogu Keskerakonna fraktsiooni juhtkonna valimised. Esimeheks valiti tagasi Kersti Sarapuu ning aseesimeesteks Valeri Korb ning Erki Savisaar. Hääletusel oli kohal 24 rahvasaadikut. Esimehe kohale esitati Kersti Sarapuu kandidatuur ning kahele aseesimehe kohale esitati Valeri Korbi ning Erki Savisaare kandidatuur. Kõik kolm said ka fraktsiooniliikmete toetuse. 

Fraktsiooni juht Kersti Sarapuu tänas fraktsioonikaaslasi usalduse ning seni tehtu eest. „Keskerakonna fraktsioon on Riigikogus näidanud üles töökust, ühtset meelt ja sihikindlust. Meie saadikute toel on Keskerakonna juhitud valitsus saanud ellu viia mitu olulist reformi, mis parandavad madalat ja keskmist palka teenivate inimeste heaolu, vähendab ravijärjekordi, tugevdab omavalitsusi ja palju muud,“ tõi Sarapuu välja.

Esmaspäeval tegi Keskerakonna juhatus ettepaneku Keskerakonna fraktsioonile toetada senist fraktsiooni juhtkonda: esimehena Kersti Sarapuud ning aseesimeestena Erki Savisaart ja Valeri Korbi. Keskerakonna esimees Jüri Ratas tõi välja, et Kersti Sarapuu, Erki Savisaare ja Valeri Korbi juhtimisel on Riigikogu Keskerakonna fraktsioon tegutsenud ühtse meeskonnana. „Fraktsioon on kaitsnud Keskerakonna ja valitsuse positsioone ning seisnud seejuures alati Eesti inimeste heaolu eest,“ rõhutas Ratas.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela