Kesklinna ja Kristiine keskerakondlasi jäävad juhtima endised linnaosavanemad

Mär 23

Keskerakonna piirkondade aastakonverentsil valiti Kesklinna ja Kristiine esimehed, kelleks osutusid endine Kesklinna linnaosavanem, peasekretär Mihhail Korb ja varasemalt Kristiine linnaosa juhtinud Tallinna abilinnapea Andrei Novikov. 

Kesklinna piirkonna juhiks valitud Korb tõi välja, et aasta olulisimaks saavutuseks võib kahtlemata pidada kohalike omavalitsuste valimiste võitu ning absoluutset enamust Tallinna linnavolikogus. „Kesklinna piirkonna kandidaadid ja toetajad tegid väga head kampaaniat ja seda iga ilmaga. Tõsi, paljud valijad ei tulnud sel korral välja ning põhiline eesmärk saab Riigikogu valimisteks olema nende inimeste usalduse ja toetuse taastamine,“ rõhutas Korb. Kesklinna piirkonna juhatusse valiti Aivar Riisalu, Vladimir Svet, Tanel Tiik, Anu Aus, Aini Härm, Natalja Malleus, Riho Rõõmus, Helen Lausma-Saar, Vladimir Afanasjev, Julia Juurik, Jüri Ennet, Meelis Kurgpõld, Jekaterina Fedkina, Sergei Geller ja Julia Tšaplõgina.

Kristiine piirkonda usaldasid keskerakondlased juhtima Andrei Novikovi, kes on varasemalt olnud Kristiine linnaosa vanem. Novikov tänas erakonnakaaslasi usalduse eest ning rõhutas, et kõik Tallinna piirkonnad peavad tegema tööd Riigikogu valimiste võiduks. „Näitasime kohalike omavalitsuste valimistel väga tugevat ja ühtset meeskonda. Olen kindel, et järgmise aasta alguses toob see samuti meile edu,“ ütles Novikov. Kristiine piirkonna juhatusse valiti Vadim Belobrovtsev, Jaanus Riibe, Urmo Saareoja, Nikolai Korb, Peeter Vitsur, Roland-Anton Rand, Svetlana Baltina, Helmut Koidla, Jevgeni Tamme, Jelena Kalbina ja Max Kaur.

Salvesta
Küpsiste kasutamine lehel
See veebileht kasutab küpsiseid. Meie lehel kasutatakse vajalikke küpsiseid, mis on seotud lehe toimimise, sotsiaalse meedia funktsioonide pakkumise ning liikluse analüüsimiseks.
Luba kõik
Keela kõik
Privaatsuspoliitika
Marketing
Turundusega seotud küpsiseid kasutatakse külastajate jälgimiseks eri veebilehtedel. Selle eesmärk on näidata kliendile reklaame, mis on kasutajale asjakohased ja huvitavad ning seega avaldajatele ja kolmanda osapoole reklaamijatele väärtuslikumad.
Facebook
Luba
Keela
Google
Luba
Keela
Analytics
Statistikaga seotud küpsised aitavad veebilehtede omanikel mõista, kuidas külastajad saidiga suhtlevad, kogudes ja avaldades andmeid anonüümselt.
Google Analytics
Luba
Keela
Jetpack
Luba
Keela